З початку повномасштабного вторгнення рф на Рівненщині зареєстровано понад 2 тисячі злочинів,пов’язаних з війною

З початку повномасштабного вторгнення рф на Рівненщині зареєстровано понад 2 тисячі злочинів,пов’язаних з війною

26.12.23 11:10 0 109
Вже майже 2 роки завдання кожного українця – вибороти перемогу задля безпечного майбутнього наших дітей. І поки військові б'ють ворога на лінії зіткнення, прокурори продовжують документувати та здійснювати процесуальне керівництво під час досудового розслідування злочинів, пов'язаних із збройною агресією, аби притягнути до кримінальної відповідальності усіх винних.

В умовах повномасштабної агресії рф в Україну, за процесуального керівництва органів прокуратури Рівненщини було зареєстровано та розслідувалося 2137 кримінальних проваджень цієї категорії. Після проведення необхідних слідчих дій, експертиз, оглядів та допитів потерпілих – майже півтори тисячі таких проваджень направлені за підслідністю до органів досудового розслідування інших областей.

Крім того, за цей час завершено досудове розслідування та до судів Рівненщини скеровано 380 обвинувальних актів для їх розгляду по суті. Серед них 14 – за фактами державної зради, 21 – щодо колабораційної діяльності і 56 – стосовно депутатів держдуми рф, яким інкримінують посягання на територіальну цілісність України.

Також, за публічного обвинувачення органами прокуратури, судами розглянуто та ухвалено 196 вироків у цій категорії справ.

Україна платить дуже високу ціну за своє майбутнє, втрачаючи найкращих. Тому ми маємо зробити все, аби кожен, хто готовий зрадити свою державу і у мирних містах чекає на «визволителів», отримав своє покарання відповідно до Кримінального кодексу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Успешное и выгодное ...
Наступна новина: В Тернополі 10 ...

КОМЕНТАРІ