5 популярних міфів про навушники

5 популярних міфів про навушники

26.12.23 10:28 0 225

Наразі навушники можна назвати обов'язковим аксесуаром сучасної людини. Особливо популярними нині є бездротові моделі, які дарують користувачам повну свободу дій та є комфортними у використанні. Попри дуже високу популярність цього гаджета, є досить багато міфів, пов'язаних із ним. Отже, час позбуватися цих неправдивих стереотипів. 

Що ширше діапазон, то краще

Будь-який товар ми вибираємо з огляду на характеристики. Тому коли йдеться про вибір певної моделі навушників, хочеться знайти для себе максимально прокачаний гаджет, який легко задовольнить усі потреби. Але купувати навушники з найширшим діапазоном частот точно не варто. Адже наше вухо є максимально чутливим у діапазоні від 100 Гц до 10 кГц. Тобто, переважна більшість користувачів просто не зможе оцінити переваги пристрою з робочими частотами менш як 20 Гц або більше ніж 20 кГц. Знання цих нюансів дасть змогу не переплачувати за параметри, які на практиці виявляться абсолютно непотрібними. Адже вартість продукції, зокрема ціна на навушники HyperX в АЛЛО, залежить від характеристик пристрою.

Розмір не має значення

Помилково вважати, що всі моделі є універсальними. Насправді ж вуха мають індивідуальні розміри та особливості, тому навушники потрібно купувати з урахуванням цих параметрів. Власникам вкладишів потрібно звертати увагу на розмір амбушурів, чи забезпечують вони максимальний комфорт під час використання. У подальшому це допоможе уникнути помилок під час вибору нового пристрою.

Якісний звук забезпечують тільки дорогі гаджети

Преміальні моделі дійсно радують якісним звучанням. Але й у середньобюджетному та навіть бюджетному сегментах можна знайти хороші пристрої, які потішать високою якістю звуку. Адже на формування ціни впливає безліч чинників: дизайн, бренд, наявність додаткових функцій, підтримання швидкої чи бездротової зарядки тощо.

Забруднені амбушури потрібно змінювати

Насправді ж амбушури можна й потрібно чистити після кожного використання. Для цих цілей добре підходить серветка з м'якої тканини, яка прибирає плями та бруд. Для виготовлення амбушурів використовують синтетичні матеріали, які під час тривалого використання можуть накопичувати стійкі забруднення чи запахи. І саме регулярне очищення поверхонь допоможе суттєво продовжити час служби навушників загалом.

Для занять спортом потрібні спеціальні моделі

Йдеться не тільки про анатомічну форму навушників чи спосіб їхнього підключення, а й про обов'язкову відповідність стандарту захисту від вологи. Адже піт, потрапляючи всередину навушника, призводить до псування гаджетів. Але на практиці це виглядає інакше: якщо піт і потрапляє всередину навушника, на певний час може змінитися якість звучання. Проте коли волога висохне, проблема зникне сама собою. Тому купувати модель із захистом від вологи саме для занять спортом не завжди потрібно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 19)
Попередня новина: Аренда саун в Киеве
Наступна новина: Как подобрать подходящие ...

КОМЕНТАРІ