Тернополяни отримують спецвипуск газети про дії у випадку аварійного вимкнення електроенергії,тепла,газу,води

Тернополяни отримують спецвипуск газети про дії у випадку аварійного вимкнення електроенергії,тепла,газу,води

05.01.24 08:12 0 131
Спецвипуск газети «Вільне життя плюс» розповість тернополянам про дії у випадку критичної ситуації, пов’язаної із атакою ворога на інфраструктуру міст України. У газеті описаний детальний алгоритм дій на випадок тривалого аварійного вимкнення електроенергії, тепла, газу, води. Подані номера телефонів аварійний, екстрених служб.

Також у спецвипуску газети «Вільне життя плюс» опублікована важлива інформація про те, що мають робити голови ОСББ та управителі багатоквартирних будинків при виникненні надзвичайної ситуації. Та як діяти тернополянам при отриманні інформації про евакуацію з будинків.

Друк звітів про діяльність Тернопільської міської ради окремими інформаційними листками була запланована у бюджеті громади у 2023 рік. Враховуючи воєнний стан, замість друку звітів опубліковано спецвипуск про рекомендовані дії населенню у час надзвичайних ситуацій.

Друкована версія може бути особливо актуальна у час відсутності інтернету чи мобільного зв’язку. Тернополяни отримають газету у свої домівки протягом грудня-січня.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У центрі Тернополя ...

КОМЕНТАРІ