У Рівненській області на хабарі викрито посадовця,який за 4 000 доларів США обіцяв передати в користування земельну ділянку

У Рівненській області на хабарі викрито посадовця,який за 4 000 доларів США обіцяв передати в користування земельну ділянку

09.01.24 11:56 0 146
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури на одержанні неправомірної вигоди викрито директора виробничого управління житлово-комунального господарства однієї із селищних рад Дубенщини (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними досудового розслідування, чоловік одержав 4 000 доларів США хабаря за передачу в користування земельної ділянки комунального підприємства без укладання цивільно-правової угоди. На цій ділянці планували облаштувати майданчик для зберігання та обслуговування транспортних засобів.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо після одержання неправомірної вигоди. Йому вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області, за оперативного супроводу УСР в області ДСР НП України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 20:00 год 8 січня та до ...

КОМЕНТАРІ