На дорогах Тернопільської громади цієї ночі працювали 24 одиниці снігоочисної техніки

На дорогах Тернопільської громади цієї ночі працювали 24 одиниці снігоочисної техніки

17.01.24 10:36 0 142
З метою належного утримання вуличної-дорожньої мережі міста в ніч з 15 на 16 січня на вулицях Тернопільської громади працювала спеціалізована техніка, яка проводила снігоочисні та протиожеледні заходи.

Так, 24 одиниці снігоочисної техніки у різних мікрорайонах міста проводили механізоване посипання і прогортання проїзних частин піскорозкидачами, прогортання заїздів, механізоване підмітання тракторними щітками тротуарів та механізоване посипання тротуарів.

Проводиться робота з прибирання снігу і силами балансоутримувачів/ управителів житлового фонду міста, власників приватних домоволодінь, магазинів, установ і підприємств на закріплених за ними територіями.

Додамо, контроль за належним утриманням взимку дворів, міжквартальних проїздів, доріг та прилеглих територій до об’єктів господарювання здійснює муніципальна інспекція Тернопільської міської ради. Тож фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером – 067 447 32 78.

Дізнатись, яка саме компанія чи ОСББ відповідальні за зимове утримання того чи іншого двору або проїзду у Тернополі, можна, переглянувши Інтерактивну карту прибирання міста у зимовий період (карта постійно оновлюється).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі 15 січня на ...
Наступна новина: В Тернополі комунальники ...

КОМЕНТАРІ