Інформація деяких журналістів щодо Пантеону Героїв у Тернополі є брехливою та принижує честь родин Героїв

Інформація деяких журналістів щодо Пантеону Героїв у Тернополі є брехливою та принижує честь родин Героїв

17.01.24 10:06 0 122
У деяких соціальних мережах та в інтернет-ЗМІ була опублікована інформація, що будівництво Пантеону Героїв нібито є незаконним. Звертаємо увагу усіх читачів, що такі статті є неправдивими, надуманими та висвітлюють лише одну позицію родини С. і найважливіше – вся стаття ідентична позовній заяві родини С., які виступають проти спорудження у Тернополі Пантеону Героїв.

Зазначаємо, що станом на 16.01.2024 року в Тернопільському міськрайонному суді ще триває розгляд справи за позовом родини С. до спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» щодо встановлення надмогильної споруди на місці поховання їхнього сина індивідуального замовлення. Кінцевого рішення у справі немає. Усю передісторію щодо даної ситуації можна знайти за цим посиланням.

Тернопільська міська рада вживає і продовжить вживати усіх заходів для належного облаштування Пантеону Героїв з метою гідного влаштування усіх Героїв, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Адже створення військових меморіальних кладовищ – це світова практика вшанування воїнів, які віддали життя за свою країну.

Перед облаштуванням Пантеону Героїв у Тернополі понад півроку тривали постійні зустрічі з родинами наших захисників, з ними радились та вносили пропозиції щодо облаштування єдиного військового кладовища. При проєктуванні було вирахувано усі думки, побажання зовнішнього вигляду та окремих елементів пантеону.

Відтак, облаштування Пантеону Героїв є проявом поваги тернополян до захисників, які віддали своє життя у боротьбі за Незалежність України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Тернополі 15 січня на ...

КОМЕНТАРІ