27 одиниць снігоочисної техніки впродовж ночі працювали на вулично-дорожній мережі Тернополя

27 одиниць снігоочисної техніки впродовж ночі працювали на вулично-дорожній мережі Тернополя

17.01.24 08:10 0 135
Комунальні служби та снігоочисна техніка продовжують працювати у посиленому режимі на вулично-дорожній мережі міста та Тернопільської громади.

Цієї ночі 27 одиниць спецтранспорту виконували роботи з механізованого посипання і прогортання проїзних частин піскорозкидачами, механізованого підмітання і прогортання щітками тротуарів та пішохідних зон.

20 одиниць снігоочисної техніки ТзОВ «Техно-Буд-Центр» проводили роботи з очищення вулиць і доріг у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади.

У мікрорайоні «Дружба» працювало сім одиниць техніки ТМШРБ «Міськшляхрембуд», зокрема, виконувалося механізоване прогортання, підмітання доріг і тротуарів. Продовжують працювати двірники, проводячи ручне посипання, розчищення зупинок громадського транспорту, розчищення пішохідних переходів тощо.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером – 067 447 32 78.

Дізнатись, хто відповідає за прибирання міста Тернополя у зимовий період, можна тут.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернополяни здобули ...

КОМЕНТАРІ