Переобладнання мікроавтобусів на вантажний фахівцями Автополімеру

Переобладнання мікроавтобусів на вантажний фахівцями Автополімеру

18.01.24 19:48 1 206

Переобладнання вантажних автомобілів під ключ

Власники транспортних засобів часто вирішують внести певні зміни у машину, у тому числі для можливості возити інші вантажі або зміни сфери діяльності. Також переробка вантажних авто актуальна при виборі нового напряму діяльності. Купувати машину дорого, нерідко вигідніше підлаштувати під свої потреби ту, що вже є в наявності.

Переобладнання вантажних авто — основний робочий напрям компанії «Автополімер». Зв'яжіться з нами для уточнення вимог, складання технічного завдання, прорахунку роботи і доповнень, потрібних для проекту. Вартість переобладнання машини буде розрахована в індивідуальному порядку.

Усі види переобладнання автомобілів

Переобладнання авто в Україні затребуване, але в кожному випадку запити відрізняються. Наші можливості дозволяють досягти практично будь-яких цілей, від зміни сидінь, до повної переробки і доповнення сучасним оснащенням.

Популярністю користуються наступні рішення:

  • врізання вікон;
  • зміна категорії транспортного засобу;
  • переобладнання мікроавтобусів на вантажний транспорт;
  • поліпшення салону : зміна наповнення для підвищення комфорту або місткості;
  • монтаж устаткування з метою охолодження або обігріву;
  • установка систем для підвищення безпеки;
  • переобладнання вантажних авто для можливості возити пасажирів, у тому числі з підвищеним рівнем комфорту;
  • зміна категорії автомобіля;
  • переробка фургона в мікроавтобус;
  • установка приладів освітлення і так далі.

Офіційне оформлення переробки вантажних мікроавтобусів

Якщо виконується переобладнання вантажних мікроавтобусів в пасажирські, усі зміни треба офіційно оформити. Співробітники компанії «Автополімер» допоможуть з цим питанням. Розуміння, як і що треба робити, дозволяє заощадити час і гроші. У тому числі подається стандартний набір документації, перевіряється транспортний засіб.

Повний перелік послуг з переобладнання авто в Україні

Переробка салону мікроавтобуса, установка різних доповнень повинна виконуватися з урахуванням усіх стандартів. Це важливо не лише для оформлення документів, але і з точки зору безпеки. Якщо все зроблено правильно, буде забезпечена ефективність авто, його функціональність, комфорт, відповідність вимогам замовників.

Переобладнання автомобілів в Україні — поширена практика, що дозволяє отримати нові можливості, поліпшити рівень комфорту, додати сучасного вигляду, оновити автомобіль і так далі. Дзвоніть або заповнюйте заявку, ми будемо раді надати консультацію.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 7)
Наступна новина: Універсальний ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Kozapet - 18.01.24

Монетизацією краще займіться. А так чудово!