Універсальний твердопаливний котел в інтернет-магазині «Котли Бізон»

Універсальний твердопаливний котел в інтернет-магазині «Котли Бізон»

18.01.24 19:50 1 177

Замовляйте котли на твердому паливі в компанії «Бізон»

У пропонованому до реалізації нашою компанією «Бізон» твердопаливному котлі як джерело енергії використовуються такі речовини, що мають тверду фракцію — це торф, кокс, дрова, вугілля, пеллети й паливні брикети.

У інтернет-магазині «Бізон» ви завжди маєте можливість купити твердопаливний котел за дуже привабливою вартістю. Широкий асортимент агрегатів цього спектру, їх надійність і економічність, безпека і наявність гарантії приваблюють покупців в наш інтернет-магазин. І оскільки ми виготовляємо кожен тт котел на власних виробничих потужностях з використанням сучасних технологій, то вся продукція гарантовано має найвищий рівень якості.

Специфіка пропонованих компанією «Бізон» котлів опалювання

Передусім варто відмітити, що, маючи намір купити котел на твердому паливі, слід знати: істотний вплив на його потужність робить використовуване паливо, а також його рівень вологості. Тому в процесі функціонування цього агрегату бажано використати таке паливо, яке вказане виробником — в такій ситуації він працюватиме в оптимальному режимі. Надаючи можливість купити котел, компанія «Бізон» гарантує його тривалу і безвідмовну роботу, якщо дотримуватимуться усі вказані в технічному паспорті виробу рекомендації.

В процесі вибору варто враховувати наступні аспекти:

  • потужність;
  • матеріал теплообмінника;
  • принцип дії;
  • варіацію завантаження;
  • об'єм завантажувальної камери.

Потужність твердопаливного котла, ціна якого в магазині компанії «Бізон» завжди конкурентоздатна, має бути така, яка буде достатня для площі приміщення, що обігрівається. Норма тут така: на кожні 10 м2 площі потрібний 1 кВт потужності. Якщо котли на твердому паливі використовуються, окрім обігріву, ще і для гарячого водопостачання (ГВС), то потужність бойлера ГВС слід врахувати, приплюсувавши її до потужності котла.

За принципом дії котли опалювання підрозділяються на пиролізні (газогенераторні) й пеллетні. Коефіцієнт корисної дії останнього варіанту (агрегати оснащуються специфічним бункером, що подає пальне саме в топку) досягає 90 відсотків.

Залежно від матеріалу теплообмінника конструкція такого агрегату буває чавунною або сталевою. У кожної з цих модифікацій є свої достоїнства і недоліки. Якщо у вас є бажання недорого купити твердопаливний котел відмінної якості, звертайтеся до послуг нашої компанії «Бізон»!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 7)
Попередня новина: Переобладнання ...
Наступна новина: Почему стоит выбрать казино ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
IrinaKisulka - 18.01.24

Изумительно!