29 одиниць снігоочисної техніки впродовж ночі працювало на вулично-дорожній мережі Тернополя

29 одиниць снігоочисної техніки впродовж ночі працювало на вулично-дорожній мережі Тернополя

19.01.24 08:52 0 156
Через снігопад та низьку температуру повітря у ніч з 16 на 17 січня на магістральні вулиці Тернополя виїхало 29 машин спецтехніки для очищення доріг і тротуарів.

Снігоочисна техніка ТзОВ «Техно-Буд-Центр» проводила роботи з очищення вулиць і доріг у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади.

У мікрорайоні «Дружба» працювала техніка «Міськшляхрембуд», зокрема, виконувалося механізоване прогортання, підсипання проїзних частин піскорозкидачами, підмітання доріг, тротуарів, а також прогортання проїзних частин і заїзних кишень зупинок громадського транспорту.

Належне утримання прилеглих територій до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій, а саме очищення від снігу та льоду і оброблення території протиожеледними засобами несуть відповідальність суб’єкти господарювання.

За прибирання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті. Тож звертаємося до представників управительських компаній та ОСББ з проханням забезпечити належне очищення дворів і проі?здів.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером - 067 447 32 78.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 156 тернопільських ...
Наступна новина: У Тернополі на вул. Богдана ...

КОМЕНТАРІ