Як обрати меблі в орендовану квартиру: для комфортного життя та зручних переїздів

Як обрати меблі в орендовану квартиру: для комфортного життя та зручних переїздів

25.01.24 17:00 5 172

e4DEcsiTjmbA7NihobI1sdywW3qeZ4FTeSmG6fwsSyeEqw7flGLXHGY6-1pH-NxCRjiP6CkKY2WsV2_XQjNpSJWetZ7AGzB_ZaMSKCuLcL9H8271BC4iMGm2BR0mX71MbhBxVJwDJBsWhql60N_if8E

У сучасному світі все більше цінується мобільність, тому чимало людей вирішують орендувати житло. У ньому має бути не менш приємно проживати, аніж у власній оселі, тому доречно придбати для себе базовий набір меблів. Адже, винаймаючи квартиру давнього фонду, не приносить жодного задоволення проводити час в оточенні речей, якими раніше користувалося декілька поколінь поспіль. Ці предмети переважно давно втратили актуальність за дизайном та свої початкові практичні функції. А у новобудовах, що пропонуються орендарям, як правило, меблювання або відсутнє зовсім, або наявне лише частково, наприклад, невеличкий гарнітур на кухні.

Збираючись робити покупки, раціонально знайти надійний меблевий магазин та придбати усе відразу, щоб зекономити час та кошти. Так, на сайті Vitalmebli.com.ua представлені якісні та стильні меблі для будь-якої кімнати, у широкому асортименті дизайну, розмірів та конструкцій.

Окрім зручності у користуванні та привабливого вигляду, меблі для орендованої квартири мають бути транспортабельними. В протилежному випадку переїзд викличе чимало проблем, починаючи з пошуку авто відповідної вантажності та закінчуючи імовірністю пошкодження речей в дорозі.

Які предмети облаштування варто обирати?

ipyXjwxCQhFPGsmwpN2HA80ltTzp7ehXYXBBwTq4HVftcS3gTycuEJjJ9on3y2zILtsMBewTRHXZ6xG8ljErIXBQ1GixKb6AH0c_komK-FZyqpJxO_I5oYcC13b-5pzbRrrJLMOwzWHhpApdJ_Ouo-E

Оптимально, щоб меблі для орендованої квартири відповідали таким критеріям:

  • Компактні габарити. Чим менші за розмірами предмети, тим простіше з ними буде переїжджати на нове місце проживання. Так, наприклад, за таких обставин розумніше придбати невелику шафу, комод та, за потреби, тумбочки, які добре помістяться в транспорт, аніж масивну шафу-купе.
  • Відсутність крихких деталей та вибагливих матеріалів. Дзеркала, скляні фасади чи полички й т.д. – все це може подряпатися чи навіть розбитися. Те саме стосується глянцевих поверхонь корпусів – уже кілька перевезень можуть не найкращим чином відобразитися на їх стані.
  • За можливістю, розкладна конструкція. Знову ж таки, це спрощує перевезення, а також дає змогу вписати меблі як у простору, так і невелику за площею, квартиру. Диван-ліжко та розкладний стіл стануть більш вдалими придбаннями, порівняно з великим ліжком і столом із суцільною стільницею.
  • Легкість встановлення. Більшість власників нерухомості, які здають її в оренду, не в захваті від перспектив, що мешканці будуть висвердлювати отвори у стінах. Тому від навісних тумбочок та шафок доцільно відмовитися, надавши перевагу підлоговим моделям.
  • Проста конфігурація. Пряма шафа та таке ж спальне місце вдасться легше інтегрувати у нове житло, адже кутовим просто може не знайтися місця при іншому плануванні кімнат. Від складних гарнітурів на кшталт стінки з вбудованим робочим місцем чи нішею для телевізора також ліпше відмовитися – вони підійдуть уже для постійного житла.
  • Нейтральність дизайну. Інтер’єр у квартирі, де орендар проживає зараз, і в інших помешканнях, може суттєво відрізнятися. Стримані форми та не надто відтінки вписуються у більшість стилів, тому дисгармонії не виникне. Вигідно буде купити меблі онлайн − це дешевше, ніж у салоні, а з зовнішнім оформленням лаконічних моделей неможливо помилитися.

Й завершальна порада – меблів не має бути надто багато. Достатньо придбати лише те, що дійсно потрібне – у такому разі переїзд не спричинить великих незручностей та зайвих витрат на транспортування власності.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 8)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
aangelovv - 25.01.24

клас!

аватар країна
Dimcha65 - 25.01.24

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
Maks23Maks23 - 25.01.24

Было интересно почитать!!!

аватар країна
RedBaltasar - 25.01.24

тема реально старая

аватар країна
John_Silver888 - 25.01.24

Дуже пізнавально, респект