Цієї ночі 11 одиниць спеціалізованої техніки працювали на вулицях Тернополя

Цієї ночі 11 одиниць спеціалізованої техніки працювали на вулицях Тернополя

26.01.24 08:09 0 93
З метою попередження утворення льодової кірки на дорогах та тротуарах у Тернопільській громаді, у ніч з 21 на 22 січня в різних мікрорайонах міста працювали 11 одиниць спеціалізованої техніки.

Зокрема, проводилися роботи з механізованого посипання проїзних частин та тротуарів піскорозкидачами. Роботи проводили підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр» у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. У мікрорайоні «Дружба» працював спецтранспорт ТМШРБ «Міськшляхрембуд» .

Нагадуємо, за прибирання дворів та міжквартальних проїздів у місті відповідальні ЖЕКи та ОСББ. Дізнатися, хто відповідає за прибирання взимку конкретного будинку можна на Інтерактивній карті відповідальності за прибирання (карта доступна за посиланням)

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +380 067 447 3278, або на «Гарячу лінію» 1580.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курс frontend - ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ