Звернення міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди річниці битви під Крутами

Звернення міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди річниці битви під Крутами

31.01.24 08:40 0 122
Шановна Громадо! Українці!

29 січня Україна відзначає подвиг українського воїнства, студентства та козацтва під Крутами. Невелика група українських патріотів зупинила набагато сильнішого ворога. Дала шанс молодій Українській Народній Республіці на незалежність.

І в минулому, і в сучасному українські воїни захищали та захищають Україну. Свободу української нації. Право українців бути господарями на своїй землі. Право кожного з нас бути українцем.

Оборонці Крут боронили свою українську державу. Герої минулого стояли за національну Гідність і стали прикладом для наступних поколінь борців за Україну.

Тими ж почуттями керуються і воїни сучасної України. вони стоять на смерть, тримають фронт, б’ють московську нечисть. Бо Герої Збройних Сил України як і Герої Крут, це патріоти, які розуміють – без свободи українського народу не буде Української держави. Це війна за виживання Української нації.

Тож День Героїв Крут – це постійне нагадування всьому суспільству, що за будь-яких умов потрібно підтримувати свою національну армію, наших Героїв-захисників та захисниць.

Тож допомагаємо нашій армії. Разом працюємо для нашої спільної Перемоги.

Вічна пам'ять Героям Крут!

Вічна пам'ять Героям України минувшини та сучасності!

Слава Україні!

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Матір,яка втопила двох ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ