У Рівненській області прокуратура повернула Володимирецькій територіальній громаді земельну ділянку вартістю понад 4 млн гривень

У Рівненській області прокуратура повернула Володимирецькій територіальній громаді земельну ділянку вартістю понад 4 млн гривень

05.02.24 13:41 0 105
На виконання рішення господарського суду Рівненської області приватне товариство повернуло Володимирецькій громаді земельну ділянку площею маже 22 га та вартістю понад 4,4 млн гривень.

Так, прокурорами встановлено, що цю землю, призначену для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, в серпні 2019 року передано в оренду агропідприємству, однак з 2022 року орендар припинив сплачувати орендну плату за земельну ділянку.

Ці порушення і стали підставами для звернення Вараською окружною прокуратурою до суду.

Суд погодився з доводами прокурора і у листопаді 2023 року своїм рішенням розірвав договір оренди землі та зобов'язав підприємство повернути ділянку громаді.

Рішення суду набрало законної сили та на даний час органами прокуратури забезпечено його фактичне виконання. Тепер громада зможе передати землю відповідальнішому орендарю і отримувати надходження до свого бюджету.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Два місяці арешту: суд ...
Наступна новина: Тернопільські школярі взяли ...

КОМЕНТАРІ