У Тернополі визначили операторів паркування транспортних засобів на кількох платних майданчиках у центральній частині міста

У Тернополі визначили операторів паркування транспортних засобів на кількох платних майданчиках у центральній частині міста

05.02.24 13:03 0 124
З метою належної організації паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування, 31 січня виконавчий комітет затвердив Протокол засідання конкурсного комітету з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі на кількох локаціях, що у центральній частині міста.

Оператори паркування транспортних засобів в місті Тернополі визначаються для таких платних майданчиків:

* вул. Торговиця, майдан Волі, вул. Замкова (біля пологового будинку), вул. Патріарха Мстислава, Площа Героїв Євромайдану, вул. Дружби - вул. Івана Мазепи) – ФОП Крупа Павло Ярославович.

* вул. Андрея Шептицького, вул. Оболоня, вул. Миколая Коперника, вул. В'ячеслава Чорновола, бульвар Тараса Шевченка (біля драмтеатру) – ФОП Литвин Богдан Михайлович.

До слова, ознайомитись із режимом роботи платних майданчиків для паркування транспортних засобів у Тернополі можна за посиланням.

Додамо, оплатити за паркування можна онлайн у додатку «е-Тернопіль» та з допомогою платіжних терміналів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему стоит купить ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ