Тернопільська початкова школа №1 отримала ноутбук за участь у благодійній програмі «Kids and Art for Ukraine»

Тернопільська початкова школа №1 отримала ноутбук за участь у благодійній програмі «Kids and Art for Ukraine»

07.02.24 12:03 0 128
Тернопільські школярі знову вражають своєю креативністю та талантами.

Учасниця гуртка образотворчого мистецтва (під керівництвом вчителя Шандрук В.І.), учениця третього класу Тернопільської початкової школи №1 Поліна Литвинюк не лише взяла участь у Міжнародній благодійній програмі «Kids and Art for Ukraine», але й здобула для школи професійний ноутбук для розвитку мистецьких здібностей школярів.

Її роботи разом з творами інших учасників демонструвалися у Європейському Банку Реконструкції і Розвитку в Лондоні, Британському парламенті у Палаті громад, а також у Президентському палаці в Тирані, Албанія.

Щиро дякуємо всім учасникам благодійної програми «Kids and Art for Ukraine», які своїми талантами та творчими здібностями зробили внесок на підтримку мистецтва та віри в краще майбутнє!

Додамо, міжнародна благодійна програма «Kids and art for Ukraine» («Діти та мистецтво для України») спрямована на підтримку України за трьома напрямами: освітній, гуманітарний та медичний. Програму проводив Британський благодійний фонд Sincere Education and Cultural Development («Щира освіта та культурний розвиток») за підтримки працівників Європейського Банку Реконструкції і Розвитку у рамках програми «Громадська ініціатива».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найкращі годинники GMT ...
Наступна новина: Бібліотекарі Тернополя ...

КОМЕНТАРІ