Кремль змушує російських артистів «відкрито» підтримати війну – розвідка Британії

Кремль змушує російських артистів «відкрито» підтримати війну – розвідка Британії

20.02.24 09:12 0 97
Громадські діячі в Росії продовжують зазнавати «суттєвого тиску» з метою продемонструвати відкриту підтримку війни проти України, йдеться у звіті Міністерства оборони Великої Британії 19 лютого.

Як зазначається у зведенні, «зірка російської естради Філіп Кіркоров відвідав поранених солдатів на окупованій території України та виступив із концертами». Повідомляється, що «Кіркоров був внесений Кремлем до «чорного списку» після публічного скандалу, пов'язаного з грудневою «майже голою» вечіркою в Москві.

Розвідники наголошують, що російське видання «Медуза» повідомило, що на початку лютого адміністрація президента Володимира Путіна розіслала російським концертним промоутерам оновлений «чорний список» із 50 артистів, фактично заборонивши їм виступати на території Росії. Відомо, що «до цього списку увійшли публічні противники війни поряд з іншими, такими як Кіркоров, які викликали гнів Кремля з інших причин». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Дочка Нємцова пропонує відповісти на вбивство Навального підтримкою України

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: Генштаб: російські війська ...

КОМЕНТАРІ