Кулеба розповів про перші результати Мюнхенської конференції

Кулеба розповів про перші результати Мюнхенської конференції

20.02.24 10:36 0 88
На Мюнхенській конференції з безпеки Україна з партнерами обговорює потреби фронту, розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону.

«На цих зустрічах ми говоримо про ключові потреби фронту і України - артилерійські снаряди, ППО, далекобійну зброю. І з усіх цих питань є рух вперед. З якихось питань обережніший, з якихось – більший», – сказав він.

Кулеба зазначив, що з міністрами закордонних справ «Групи семи» (G7) обговорив нарощення виробництво та постачання зброї та снарядів для України.

«Найважливіший висновок вчорашнього дня сформую таким чином – «Європа повертається». Ми бачимо, що ухвалені стратегічні рішення щодо нарощення виробництва озброєнь, щодо спрямування більшої кількості з Європи до України. Друге, що Європа усвідомила – режим Путіна (президента РФ Володимира Путіна – ред.) становить загрозу всій Європі. Це дуже важливо, бо з цього починається ухвалення важливих рішень», – додав міністр. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Логічне і професійне рішення»: Зеленський прокоментував вихід ЗСУ з Авдіївки

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 лютого на вулицях ...
Наступна новина: Чотири перемоги здобула ...

КОМЕНТАРІ