95% аудиторії довіряють Радіо Свобода – опитування

95% аудиторії довіряють Радіо Свобода – опитування

20.02.24 11:32 0 87
Понад 14 відсотків українців (14,1%) щотижня споживають інформацію Української служби Радіо Свобода на різних платформах, свідчать результати опитування Gallup World Poll в Україні в липні 2023 року, проведеного на замовлення Американської агенції глобальних медіа (USAGM).

За цими даними, висвітленню Радіо Свобода довіряє 95% аудиторії. Більшість респондентів заявили, що Радіо Свобода поглиблює їхні знання про події в Україні та решті світу, допомагає сформувати думку про важливі питання, при цьому користувачі планують і надалі звертатися до цього джерела інформації. Більшість аудиторії Української служби Радіо Свобода споживає інформацію у вигляді відео, потім ідуть текст та аудіо.

Опитування проводили за допомогою мобільних телефонів 13-22 липня 2023 року серед вибірки з 1000 дорослих, що становить 90% населення, яке має доступ до українських номерів мобільного зв'язку (більшість окупованих територій були виключені). ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Довіра до телемарафону в Україні знову знизилася – опитування

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ISW: попри захоплення ...
Наступна новина: НБУ наприкінці тижня ...

КОМЕНТАРІ