США 23 лютого оголосять проти РФ нові санкції – через смерть Навального і другу річницю війни в Україні

США 23 лютого оголосять проти РФ нові санкції – через смерть Навального і другу річницю війни в Україні

22.02.24 10:34 0 70
Сполучені Штати анонсували великий пакет санкцій проти Росії через смерть у російській колонії опозиційного політика Олексія Навального та дворічну повномасштабну війну в Україні. Про заходи буде оголошено 23 лютого, повідомив президент США Джо Байден, спілкуючись із журналістами під час поїздки до Каліфорнії.

Раніше 20 лютого про підготовку санкцій повідомив представник Білого дому з нацбезпеки Джон Кірбі, також поки без подробиць. Анонсуючи заходи, Кірбі наголосив, що Сполучені Штати вимагають від Росії повної прозорості в роз?ясненні обставин загибелі Олексія Навального у виправній колонії на Ямалі.

«Хоч яку б історію не вирішив розповісти світові російський уряд, очевидно, що відповідальність за смерть Навального несуть президент Путін та його оточення», – сказав Кірбі, додавши, що без достовірного розслідування обставин смерті тому, що каже російська влада, довіряти не можна. Кірбі додав, що посольство США в Москві намагається отримати більше інформації про смерть Навального, повідомляє «Голос Америки». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Кремлі відреагували на звинувачення Навальної на адресу Путіна

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Адміністрація Байдена ...
Наступна новина: У Тернополі презентували ...

КОМЕНТАРІ