Євросоюз готує санкції у зв’язку зі смертю Навального – Бербок

Євросоюз готує санкції у зв’язку зі смертю Навального – Бербок

22.02.24 08:58 0 76
Євросоюз готує нові санкції у зв'язку зі смертю російського опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, повідомила міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок перед початком засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС у Брюсселі.

«Російська жорстока агресивна війна проти України – це не лише війна проти України, але й проти свободи у Європі та світі і також проти свободи в Росії. Ми вже бачили в Росії, і не лише перед 24 лютого, два роки тому, жорстоке насильство, з яким російський президент (президент РФ Володимир Путін – ред.) репресує своїх громадян, які виходять на вулиці за свободу, які хочуть відстоювати свободу на виборах, які хочуть мати свободу слова в газетах чи на новинних порталах», – сказала Бербок.

Вона додала, що саме тому Євросоюз протягом останніх двох років вже запроваджував санкції у відповідь на масові порушення прав людини в Росії, «а також у зв'язку з довільними арештами, які мали місце». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У команді Навального кажуть, що Слідком РФ продовжив «перевірку смерті опозиціонера»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Довіра до телемарафону в ...

КОМЕНТАРІ