Блокада колій,портів і перевантажувальних станцій: польські фермери планують посилити протести

Блокада колій,портів і перевантажувальних станцій: польські фермери планують посилити протести

22.02.24 11:48 0 124
20 лютого у Польщі очікується нова хвиля масових протесті фермерів, блокади доріг відбуватимуться у приблизно ста місцях по всій Польщі. Карту, де буде ускладнений рух транспорту, оприлюднив Інститут економіки сільського господарства.

Крім доріг, протестувальники й надалі блокуватимуть завтра шість пунктів пропуску на польсько-українському кордоні, а також порти і перевантажувальні станції, заявив у коментарі Радіо Свобода керівник незалежної самоврядної профспілки індивідуальних фермерів «Солідарність» Томаш Обшанський:

«Завтра мають блокувати головно тільки вантажівки. Пропускатимуть одну в годину, так як було раніше. Наскільки знаю, приватний, легковий транспорт блокували вчора, здається, з 10:00 до 16:00. Автобуси пропускатимуть. Кордон далі буде заблокований, приїде значно більше протестувальників з усієї Польщі. Можливе блокування залізничні колії, не знаю чи це вдасться, але є таке оголошення. У планах заблокувати перевантажувальний термінал в Бродах, також буде блокада портів, кількох міст, швидкісних доріг і в'їздів на автостради». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кубраков провів розмову з головою Бюро нацбезпеки Польщі через блокування руху пасажирів на кордоні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Доповідь RUSI: вагнерівці ...
Наступна новина: У РФ примусово у ...

КОМЕНТАРІ