У Тернополі відкрився оновлений соціально-спортивний центр для дітей за підтримки ГО «Епіцентр дітям»

У Тернополі відкрився оновлений соціально-спортивний центр для дітей за підтримки ГО «Епіцентр дітям»

24.02.24 08:25 0 80
У Тернополі на вул. Руській в оновленому просторому приміщенні відкрилась соціально-спортивна школа для дітей з внутрішньо переміщених сімей, дітей захисників та загиблих військовослужбовців. Навчальний заклад у нашому місті з’явився за підтримки громадської організації «Епіцентр дітям», що представляє в Україні соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид».

«Від початку війни фонд «Епіцентр дітям» особливо звернув увагу на дітей, зокрема, з-поміж внутрішньо переміщених сімей, дітей захисників, дітей загиблих військовослужбовців. За це їм особлива вдячність, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Новий соціально-спортивний центр відкрився у центральній частині міста, що є зручним місцем як для дітей та батьків, так і для тих організацій, що проводитимуть навчання для юних громадян. Зокрема, діти мають тут можливість навчатись, займатись з психологами, отримувати цікаві знання, займатися спортом. Плануємо розширювати співпрацю, щоб якомога більше юних тернополян мали змогу приходити і займатись тут. Дякуємо усім громадським організаціям, фондам, які також долучаються до допомоги та підтримки наших дітей».

У рамках відкриття нового, просторого навчального центру провідні психологи Головного управління національної поліції та благодійного фонду «Голоси дітей» провели заняття зі стресостійкості з дітьми та дорослими. Юним тернополянам також вручили подарунки від партнерів.

Довідка. Соціально-спортивна школа фонду «Реал Мадрид» розпочала свою діяльність в 2018 році в Тернополі на базі загальноосвітніх шкіл ТНВК «Школа-правовий ліцей» №2, ТЗОШ№10, ТЗОШ№28. Окрім Тернополя, школи фонду працюють у Києві, Ірпені та на Хмельниччині. У них навчаються діти з соціально незахищених категорій населення: діти-напівсироти, діти з малозабезпечених сімей, з груп ризику, внутрішньопереміщених сімей, діти військовослужбовців тощо.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ