Міський голова Сергій Надал оглянув укриття у Тернопільському вищому професійному училищі сфери послуг та туризму

Міський голова Сергій Надал оглянув укриття у Тернопільському вищому професійному училищі сфери послуг та туризму

24.02.24 08:15 0 75
У Тернополі триває інспекція укриттів, сховищ та захисних споруд у житловому фонді та комунальних закладах міста. 22 лютого міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив укриття у Тернопільському вищому професійному училищі сфери послуг та туризму на вул. Замонастирська, 26. Такі перевірки укриттів проводять з метою захисту населення в умовах воєнного стану.

«Спеціальна комісія по перевірці стану укриттів у Тернополі продовжує свою роботу. Упродовж двох місяців будуть перевірені усі наявні укриття та захисні споруди, які є на мапі Тернополя, для того, щоб обстежити готовність приміщення до використання. – розповідає Сергій Надал.- мав можливість особисто перевірити укриття у Тернопільському вищому професійному училищі сфери послуг та туризму. За висновками комісії, укриття готове до використання. Усі зауваження були враховані, в укритті облаштовано нові санвузли, забезпечено наявність води та медикаментів, присутня витяжка, резервне джерело живлення та доступ до інтернету. Нові умови сприятимуть комфортному перебуванню в укритті як студентами, так і мешканцями навколишніх будинків у випадку небезпеки».

До слова, укриття, які є в школах та вищих професійних училищах під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» доступні лише для учасників навчального процесу. Користуватися ними населення може тільки у визначені години з 18:00 до 08:00 год.

Знайти усі захисні споруди, які є у місті, можна на інтерактивній карті або у додатку «е-Тернопіль» (для iOS та для Android), де інформація постійно оновлюється.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська громада ...
Наступна новина: Уряд Нової Зеландії ...

КОМЕНТАРІ