El Pa?s: іспанські спецслужби не сумніваються в причетності РФ до вбивства пілота,який перегнав Мі-8 в Україну

El Pa?s: іспанські спецслужби не сумніваються в причетності РФ до вбивства пілота,який перегнав Мі-8 в Україну

24.02.24 11:36 0 72
Іспанські спецслужби не сумніваються, що за вбивством колишнього російського військового льотчика Максима Кузьмінова, який утік в Україну на гелікоптері Мі-8, пілотом якого він був, стоїть Москва, пише з посиланням на джерела іспанська газета El Pa?s.

Водночас видання підкреслює, що влада Іспанії поки що вкрай обережно підходить до того, що сталося, і не висуває звинувачень на адресу Кремля, вказуючи на те, що спочатку має завершитися розслідування. За словами джерел, Мадрид готовий «дати рішучу відповідь» Росії, якщо будуть зібрані достатні докази її причетності до вбивства.

Тіло вбитого знайшли 13 лютого у пандусі комунального гаража у місті Вільяхойос у провінції Аліканте на південно-східному узбережжі Іспанії. За повідомленням, його застрелили і переїхали автомобілем. Виконавці втекли з місця злочину. У вбитого знайшли український паспорт на ім'я Ігоря Шевченка (знімок документу опублікувало видання El Periodico). ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В Іспанії знайшли мертвим російського пілота, який перегнав до України вертоліт Мі-8 – ГУР

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Силах оборони Півдня ...

КОМЕНТАРІ