Купуйте мотокосу за лояльною ціною в магазині Shurik-UA

Купуйте мотокосу за лояльною ціною в магазині Shurik-UA

26.02.24 18:22 0 118

Садовий триммер або мотокоса — дуже актуальний інструмент для сучасних власників земельних ділянок. Замовити і придбати кращі зразки цього устаткування ви завжди можете завдяки послугам нашого інтернет-магазину SHURIK-UA. Кожна бензокоса, що пропонується у доволі різноманітному каталозі нашого віртуального підприємства, відрізняється високою мірою надійності, функціональністю, довговічністю. Наші ціни дуже конкурентоздатні, а завдяки консультативній допомозі наших фахівців ви знайдете для себе варіант, що оптимально відповідає необхідним параметрам.

Специфіка бензокосилки та її переваги

Пропонуючи купити бензокосу відмінної якості, інтернет-магазин «Шурик» інформує своїх клієнтів про те, що розміри передбаченої для обробки ділянки — це першочерговий параметр, яким варто керуватися при виборі даного агрегату.

Саме розміри передбаченої для обробки ділянки їм варто керуватися, розглядаючи наступні характеристики:

  • конструктивна специфіка пристрою;
  • рівень потужності;
  • тип агрегату.

Маючи намір купити мотокосу, слід враховувати і такі її параметри, як жорсткість валу, тип штанги, категорію інструменту (побутовий або професійний). Пом'якшувальний удари гнучкий вал потрібний при обробці проблемних ділянок території — таких, на яких є присутніми камінь або пеньки.

Більшість бензокосилок оснащуються двотактними двигунами, але сучасні моделі професійного спектру оснащуються і чотиритактними.

Що стосується штанги, то вона може бути зігнутою або прямою. Якщо штанга зігнута то це значить, що агрегат має гнучкий вал, жорстким він не оснащується. Але зручний він тим, що траву може обкосити в самих незручних місцях.  Плануючи недорого купити бензокосу, слід мати на увазі, що металевий ніж на косу із зігнутою штангою не встановлюється. Якщо ж штанга належить до категорії прямих, то ніж на неї встановлюється без будь-яких проблем, при цьому штанга забезпечується не лише гнучким, але і жорстким валом.

Професійний та побутовий модифікації мотокоси бензинової розрізняються рівнем моторесурса, а також показником потужності. Моделі професійного спектру здатні до більш високих навантажень, а штанга побутового інструменту, як правило, робиться зігнутою.

Якщо вас цікавлять мотокоси, звертайтесь до віртуального каталогу інтернет-магазину «Шурик» та вибирайте кращий для своїх потреб агрегат.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 12)
Наступна новина: Переобладнання салону ...

КОМЕНТАРІ