В Україну приїхала делегація з Болгарії на чолі з прем’єром

В Україну приїхала делегація з Болгарії на чолі з прем’єром

27.02.24 10:11 0 74
До Києва 26 лютого прибув прем'єр-міністр Болгарії Ніколай Денков, а також члени уряду країни, повідомив сайт Ради міністрів Болгарії.

«Прем'єр-міністр прибув до української столиці вранці, щоб підкреслити, що наш уряд твердо стоїть на боці справедливості і продовжуватиме захищати незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», – йдеться у повідомленні.

Перед прибуттям в Україну очільник болгарського уряду зазначив, що Болгарія підтримує українську формулу миру.

«Наша країна також підтримує українську формулу справедливого, всеосяжного і тривалого миру, заснованого на принципах Статуту ООН і міжнародного права, а також всі зусилля для проведення всесвітнього мирного саміту за найширшої міжнародної підтримки», – цитує офіційний портал Денкова.

Разом із прем'єром до Києва прибули інші члени уряду Болгарії: міністр юстиції Атанас Славов, міністр енергетики Румен Радев, міністр навколишнього середовища та водних ресурсів Юліан Попов, заступники міністрів закордонних справ та оборони Тихомир Стойчев та Станімір Георгієв, а також начальник Генерального штабу Болгарії адмірал Еміль Ефтімов. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Болгарія стрімко модернізує свої збройні сили після вторгнення Росії в Україну

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна консультується з ...

КОМЕНТАРІ