Розвідка Британії проаналізувала дії України в Чорному морі

Розвідка Британії проаналізувала дії України в Чорному морі

27.02.24 08:08 0 68
Дії українських військових у Чорному морі засвідчили, що російський план для зменшення ризиків проти використання Україною неконвенційних методів ведення війни у морі не працює, заявила розвідка Великої Британії.

«На початку війни з Україною в лютому 2022 року військово-морські сили Росії мали свободу маневрування у всьому Чорному морі, особливо на північному заході. Після успіхів України у застосуванні асиметричних альтернатив за нестачі традиційного військово-морського флоту (різноманітні керовані ракети і морські дрони), ВМС Росії неодноразово був змушений переглянути свої апетитити через ризик», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому Міноборони Британії 25 лютого.

У розвідці наголосили, що Україна продовжує підштовхувати сприйняття загрози Росією до нових висот шляхом комбінованих ударних атак, як на суші, так і в морі, а підрозділи Чорноморського флоту РФ передислокувати у східну частину Чорного моря. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як Україна, не маючи флоту, знищує ЧФ РФ: аналіз успішних дій ЗСУ у Чорному морі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Росія нарощує кількість ...

КОМЕНТАРІ