Сенатори США під час візиту в Україну пообіцяли «тиснути» на спікера Палати представників для підтримки допомоги Києву

Сенатори США під час візиту в Україну пообіцяли «тиснути» на спікера Палати представників для підтримки допомоги Києву

27.02.24 10:41 0 77
Учасники делегації Сенату США на чолі з сенатором-демократом Чаком Шумером, яка 23 лютого відвідала Львів, пообіцяли «тиснути» на спікера Палати представників Майка Джонсона, щоб він поставив на голосування законопроєкт, який передбачає надання подальшої допомоги Україні.

«Ми збираємося зробити все можливе, щоб розповісти йому (спікеру Джонсону – ред.) те, що ми дізналися, і відверто тиснути, щоб він ухвалив правильне рішення: «Спікере Джонсон, приїжджайте в Україну». І ми також говоримо спікеру Джонсону: не дозволяйте політиці стати на шляху чогось такого важливого. Якщо спікер Джонсон винесе цей законопроєкт на розгляд ми впевнені, що він буде ухвалений», – сказав Чак Шумер, лідер демократичної більшості в Сенаті.

За його словами, якщо б при захисті Авдіївки українські військові мали більше озброєння, різних боєприпасів, «то результат би був інший».

«Якщо Україна не отримає допомогу, Путін може бути прямо на польському кордоні рано чи пізно. Америка повинна знати, спікер Джонсон і республіканці Палати представників повинні знати, що без допомоги Україна, ми програємо війну. І навпаки, нам казали майже всі, кого ми бачили військові, політики, дипломати, якщо Україна отримає допомогу, вона виграє війну», – сказав Шумер.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Країни «Групи семи» ...
Наступна новина: «Ми шукаємо залу для ...

КОМЕНТАРІ