Уламки «шахеда» пошкодили електролінію на Полтавщині – ОВА

Уламки «шахеда» пошкодили електролінію на Полтавщині – ОВА

28.02.24 12:13 0 75
Рештки російського БПЛА пошкодили лінії електропередачі в Лубенському районі Полтавщини. Без світла залишилися понад 200 споживачів, повідомив 27 лютого очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

«Без світла залишилися 208 побутових та чотири юридичних споживачі. Нині фахівці в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання», – вказано у повідомленні.

Інформацію про пошкодження електролінії підтвердили у Міністерстві енергетики України. Натомість енергетики відновили електропостачання для понад 15 тисяч споживачів у різних регіонах країн, зазначили у відомстві.

У міністерстві повідомили, що, зокрема, заживлено селище на Харківщині, яке було знеструмлене з початку повномасштабного вторгнення. В області також зафіксували обстріли.

«Вночі обстрілу зазнали три населені пункти, триває огляд пошкоджень. Всього в області залишається без напруги близько 16 тисяч точок обліку», – додали в Міненерго.

У відомстві зауважили, що застосування стабілізаційних графіків відключень не планується. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ДТЕК: шестеро енергетиків поранені через російський обстріл теплової електростанції

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Соратникам Навального ...
Наступна новина: Розвідка Британії: повторне ...

КОМЕНТАРІ