КМІС: зросла частка українців,які вважають,що підтримка Заходу слабне

КМІС: зросла частка українців,які вважають,що підтримка Заходу слабне

28.02.24 13:06 0 70
44% опитаних українців вважають, що Захід втомлюється від України, його підтримка слабне і що Захід хотів би від України поступок Росії, свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 17-23 лютого.

«Наприкінці 2022 року лише 15% українців вважали, що Захід утомлюється від України, його підтримка слабка і що Захід хотів би від України поступок росії. Уже через рік, на початку жовтня 2023 року, частка українців, які в це вірять, досягла 30%, а в лютому 2024 року (тобто зараз) – 44%. Наразі ще все-таки більше тих, хто вірить, що Захід продовжує в міру можливостей підтримувати Україну – 49%, проте цей показник знизився з 76% наприкінці 2022 року», – йдеться в повідомленні.

Автори дослідження зазначили, що у всіх регіонах значно зросла частка тих, хто відчуває, що Захід втомлюється і його підтримка слабка, а на півдні і сході – регіонах, найближчих до зони бойових дій – «уже більше тих, хто вважає, що Захід втомлюється від України і хоче тиснути для поступок». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна отримала лише 30% обіцяних Євросоюзом снарядів – Зеленський

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Орбана і Фіца зустріли ...
Наступна новина: Тернопіль: міський голова ...

КОМЕНТАРІ