США: Байден і Трамп перемогли на праймеріз своїх партій у Мічигані

США: Байден і Трамп перемогли на праймеріз своїх партій у Мічигані

01.03.24 08:21 0 59
Президент США Джо Байден і експрезидент Дональд Трамп 27 лютого впевнено перемогли на праймеріз своїх партій у штаті Мічиган.

Джо Байден, який балотується від Демократичної партії на другий президентський термін, отримав, за попередніми даними, близько 80 відсотків голосів. Дональд Трамп, який домагається номінації від Республіканської партії, – 67 відсотків. У той час, як у Джо Байдена фактично немає конкурентів, суперниця Трампа Ніккі Гейлі, яка отримала близько 28 відсотків голосів, повідомила про намір продовжувати боротьбу за номінацію.

За словами спостерігачів, перемога Трампа у Мічигані – п'ята поспіль перемога на первинних голосуваннях – підтвердження його статусу незаперечного лідера у боротьбі за номінацію від Республіканської партії. Спостерігачі не виключають, що Гейлі може відмовитися від продовження боротьби за висування у разі невдалого для неї «супервівторка» – праймеріз одразу в 15 штатах, які пройдуть 5 березня. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вибори у США можуть стати «референдумом про майбутнє України» – Toronto Star

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ