Пів року на волі – і знов за ґрати: у Березному засуджено місцевого злодія

Пів року на волі – і знов за ґрати: у Березному засуджено місцевого злодія

01.03.24 10:27 0 81
За активної позиції прокурорів Березнівського відділу Здолбунівської окружної прокуратури 28-річного чоловіка засуджено за крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану та угон транспортного засобу (ч. 4 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України).

Вироком Березнівського районного суду зловмиснику призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років і 1 місяць.

Прокурором доведено, що житель Соснівської територіальної громади, звільнившись у червні 2023 року з місць позбавлення волі за злочини проти власності, належних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став та знову почав вчиняти злочини.

Зокрема, впродовж серпня-листопада 2023 року він вкрав у жителів громади будівельні інструменти, металеві борони, військову амуніцію та мотоцикл.

Завдяки послідовній позиції сторони обвинувачення та достатній доказовій базі його провину доведено у повному обсязі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме у слідчому ізоляторі, сторони можуть оскаржити рішення в апеляційному суді.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спільна слідча група з ...

КОМЕНТАРІ