У Тернополі спеціальна комісія продовжує перевіряти стан готовності захисних споруд міста

У Тернополі спеціальна комісія продовжує перевіряти стан готовності захисних споруд міста

01.03.24 08:54 0 70
У Тернополі триває інспекція наявних захисних споруд за участю представників поліції, ДСНС та управління надзвичайних ситуацій. 29 лютого міський голова Тернополя Сергій Надал долучився до перевірки укриття у Тернопільській обласній спілці споживчих товариств за адресою майдан Волі, 4.

«У Тернополі продовжує свою роботу спеціальна комісія, яка здійснює перевірку сховищ та укриттів. До складу комісії входять працівники структурних підрозділів ДСНС, поліції та управління надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради. Їх завданням є перевірка усіх наявних укриттів та захисних споруд, які зазначені на мапі міста, – розповідає Сергій Надал. - мав можливість особисто оглянути укриття у Тернопільській обласній спілці споживчих товариств. За висновками комісії, укриття готове до використання. Все необхідне обладнання є в наявності, а також підключено wifi для забезпечення доступу до інформації. Ця споруда також відображена на мапі укриттів міста Тернопіль і може бути використана за призначенням у разі необхідності».

До слова, наразі у Тернополі є 27 сховищ, 26 протирадіаційних укриттів, 203 найпростіших укриттів, 10 мобільних спеціалізованих укриттів поблизу зупинок громадського транспорту. Можна також скористатися укриттями, що розташовані у закладах торгівлі та ресторанного харчування. Знайти усі захисні споруди, які є у місті, можна на інтерактивній карті або у додатку «е-Тернопіль» (для iOS та для Android), де інформація постійно оновлюється.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ