У Тернополі відбувся захід «Карітас Тернопіль – ХАБ милосердя. Весна,яка об’єднала нас»

У Тернополі відбувся захід «Карітас Тернопіль – ХАБ милосердя. Весна,яка об’єднала нас»

01.03.24 09:59 0 75
28 лютого у Тернопільській обласній філармонії відбувся захід «Карітас Тернопіль – ХАБ милосердя. Весна, яка об’єднала НАС».

Під час зустрічі присутні разом із працівниками Тернопільського благодійного фонду «Карітас», партнерами, волонтерами пригадали 24 лютого 2022 року та події весни, як Тернопіль об’єднався у допомозі внутрішньо переміщеним особам, як тернополяни долучилась до спільної справи, заради єдиного – перемоги України.

Долучився до заходу і секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак.

«Два роки тому на початку повномасштабного вторгнення Тернопіль відкрив свої двері для тисяч українців, які тікали від війни. Тернополяни надавали прихисток нашим громадянам. Тоді Тернопіль перетворився на один великий волонтерський хаб. Кожен чим міг, тим і допомагав переселенцям, військовим. Важливу роль тоді відіграв і БФ «Карітас», які допомагали нашим українцям, надавали прихисток, психологічну допомогу, соціальну реабілітацію, допомагали продуктами, – розповідає Ігор Гірчак. – Від імені Тернопільської громади дякуємо усім працівникам «Карітасу», волонтерам, партнерам, що стали підтримкою для українців, що шукали порятунку від війни! Дякуємо за вашу щиру допомогу усім потребуючим! Хай Господь сторицею винагородить за вашу працю!

Під час заходу команда БФ «Карітас» презентувала фільм «Карітас Тернопіль- ХАБ милосердя, весна 2022, яка об’єднала НАС», в якому волонтери поділились спогадами про перші дні війни.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Росія є прямою загрозою ...
Наступна новина: «Це не буде довготривалий ...

КОМЕНТАРІ