У Тернополі відзначили 40-річчя створення Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України

У Тернополі відзначили 40-річчя створення Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України

01.03.24 10:09 0 65
У Тернополі урочисто відзначили 40-річчя створення Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України.

З нагоди ювілейної дати міський голова Сергій Надал привітав зі святом та відзначив провідних майстрів пера подяками, нагородними знаками та цінними подарунками.

«Ваша творчість – як письмо нашої незалежності. Саме завдяки творчій інтелігенції чимало зроблено для відновлення державності. Завдяки письменникам формувався духовно-мистецький, культурний і патріотичний Тернопіль. На ваших творах виховувались ті, хто стояв біля витоків боротьби за відновлення державності, захисники, які зараз зі зброєю в руках захищають нашу державу, – зазначає Сергій Надал. – Без культури й мови не існує нації. І саме ви тримаєте культурний фронт. Це і боротьба проти російської пропаганди, підтримка і навчання внутрішньо переміщених осіб, допомога нашим військовим. Допомагаєте не лише словом, а й працею та ділом. Дякуємо вам і бажаємо якомога швидшої перемоги та миру на нашій землі».

Міський голова побажав також усім письменникам та поетам обласної організації спілки письменників натхнення, творчого неспокою, наснаги до творчості та вдячних читачів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заяви про припинення ...

КОМЕНТАРІ