«Людина буде займатися тим,що обрала» – засновник Lobby X про рекрутинг до ЗСУ

«Людина буде займатися тим,що обрала» – засновник Lobby X про рекрутинг до ЗСУ

08.03.24 08:01 0 62
Засновник та керівник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв в ефірі програми Радіо Свобода «Свобода.Live» розповів про результати рекрутингу до війська на платформі, а також про вакансії, які мають найбільший попит.

«Якщо говорити про результати, то станом на у нас понад 77 тисяч відгуків від добровольців на понад 3 200 вакансій від понад 500 різних бригад», – сказав керівник агенції.

Він також додав, що кількість тих, хто завдяки Lobby X долучився до Сил оборони, «сягає тисяч», проте конкретну цифру агенція не може дослідити.

Також Грезєв прокоментував ймовірність працювати не на тій посаді, на яку людина подає заявку.

Читайте також: Нардеп Івченко назвав головні деталі оновленого законопроєкту про мобілізацію

«Якщо, умовно кажучи, у нас буде вакансія, де потрібно займатися дровами, і людина на неї відгукнулася, то вона буде займатися дровами. Вона буде займатися рівно тим, що вона обрала», – заявив засновник компанії.

Він розповів, що, коли в процесі підготовки в навчальному центрі людина бачить, що її будуть призначати «не туди, куди треба», вона завжди може звернутися до Lobby X, і компанія буде «це питання вирішувати».

Серед вакансій з найбільшим попитом Грезєв назвав тилові посади, програмування, водіїв, операторів БПЛА, на п'ятому місці – посади в пресслужбах.

Читайте також: Спецпризначенці ГУР в Судані проти російських формувань: для чого це Україні

«На сьомому місці розвідка. Дуже небезпечна робота, це фактично ще більш небезпечно, ніж штурмові дії. На сьомому місці вона стала популярною, зокрема, через те, що ми плідно співпрацюємо з Головним управлінням розвідки. До них люди хочуть йти, навіть на найбільш ризиковані посади», – розповів він.

У листопаді 2023 року Міністерство оборони повідомило про запуск спільного проєкту з рекрутингу до Збройних сил із рекрутинговою компанією Lobby X. Як заявила тоді заступниця міністра, проєкт має дозволити цивільним обрати підрозділ і посаду, де їхній досвід буде найбільш корисним.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ