США: зброярку фільму «Іржа» визнали винною в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс

США: зброярку фільму «Іржа» визнали винною в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс

08.03.24 10:23 0 56
Суд присяжних в американському штаті Нью-Мексико визнав зброярку фільму «Іржа» Ханну Гутьєррес-Рід винною у ненавмисному вбивстві за її роль у загибелі операторки Галини Гатчінс на знімальному майданчику в 2021 році. Присяжні вважають, що вона була відповідальна за зброю на знімальному майданчику і зарядила бойовим патроном пістолет, з якого вистрілив актор Алек Болдуїн.

Гутьєррес-Рід загрожує до 18 місяців ув'язнення і штраф у п'ять тисяч доларів. Одразу після зачитування вироку 26-річну жінку взяли під варту. Її адвокат повідомив, що Гутьєррес-Рід подасть апеляцію.

Прокурори заявили у суді, що Гутьєррес-Рід ненавмисно принесла бойові патрони на знімальний майданчик, і вони залишалися там принаймні 12 днів до смертельного випадку. Також прокурори апелювали до «постійних порушень безпеки» на знімальному майданчику на зйомках фільму «Іржа».

Адвокати ж наполягали, що остаточно відповідальний за смерть операторки Гатчінс є Болдуїн, який і здійснив постріл.

Ханну Гутьєррес-Рід також звинувачували у підробці доказів, але присяжні визнали її невинною за цим пунктом. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Три освіти, сила і талант»: що відомо про Галину Хатчінс, яку застрелив на зйомках Алек Болдуїн

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі з 6 березня ...

КОМЕНТАРІ