У Курській області РФ заявили про удар дрона і пожежу на складі паливно-мастильних матеріалів

У Курській області РФ заявили про удар дрона і пожежу на складі паливно-мастильних матеріалів

08.03.24 08:49 0 69
У Курській області Росії внаслідок удару українського безпілотника сталася пожежа на складі паливно-мастильних матеріалів, заявив губернатор регіону Роман Старовойт.

«Горить резервуар із паливом, постраждалих немає. На місце виїхали оперативні служби», – заявив він.

Українська сторона ситуацію не коментувала.

Телеграм-канал «112» публікує кадри пожежі й уточнює, що безпілотник вдарив по територієї Михайлівського гірничо-збагачувального комбінату. Це одне з найбільших російських підприємств із видобутку і збагачення залізної руди. У квітні 2023 року комбінат потрапив під санкції США.

Через дві години після першої атаки по комбінату знову вдарив безпілотник, пише «112». Інформацію про повторну атаку підтвердив Старовойт. За його словами, постраждалих немає.

Представники влади Бєлгородської, Брянської і Курської областей Росії, які межують з Україною, регулярно заявляють про обстріли. В атаках вони звинувачують українську армію. Київ офіційно обстріли не коментує.

Напередодні російська влада повідомляла про обстріл українськими військовими залізниці у Курській області Росії, а також про вибух на інфраструктурному об'єкті в Бєлгородській області РФ, місцеві пабліки писали про влучання у нафтобазу. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генштаб: ЗСУ відбили 20 ...
Наступна новина: Україна готова до обмеження ...

КОМЕНТАРІ