У Рівненській області до 12 років ув’язнення загрожує костопільчанину за незаконний збут метамфетаміну

У Рівненській області до 12 років ув’язнення загрожує костопільчанину за незаконний збут метамфетаміну

08.03.24 09:27 0 83
За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно жителя Костополя, якому інкримінують незаконний збут психотропних речовин, а також використання коштів від їх збуту для продовження незаконного обігу (ч. 1 ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 306 КК України).

У ході досудового розслідування 37-річний чоловік, який давно перебував у полі зору правоохоронців, під час оперативних закупок двічі збув психотропну речовину метамфетамін. При цьому зловмисник торгував як «з рук в руки», так і шляхом розміщення закладок.

Отриманий прибуток обвинувачений вкладав у «розвиток» незаконного бізнесу, знову купуючи та перепродуючи психотропи.

Обвинувальний акт скеровано до Костопільського районного суду.

Досудове розслідування проводили слідчі ВП № 2 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

За вказані правопорушення чоловіку загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перші результати ...
Наступна новина: Група громадян Індії ...

КОМЕНТАРІ