Cейм Польщі закликав заблокувати імпорт до ЄС агропродукції з Росії та Білорусі

Cейм Польщі закликав заблокувати імпорт до ЄС агропродукції з Росії та Білорусі

09.03.24 15:05 0 114
Нижня палата польського парламенту закликала Єврокомісію запровадити обмеження щодо імпорту в ЄС сільськогосподарської продукції з Росії та Білорусі, йдеться у резолюції Сейму «Про запровадження санкцій у зв'язку з імпортом російських і білоруських продовольства і сільськогосподарської продукції до Європейського Союзу», котра була схвалена 7 березня.

«Ми закликаємо Єврокомісію внести пропозицію щодо запровадження санкцій у зв'язку з імпортом російського і білоруського продовольства і сільськогосподарської продукції до Євросоюзу», – наголошується у документі.

У резолюції підкреслюється, що імпорт продовольства і сільськогосподарської продукції з Росії і Білорусі продовжує приносити «величезні доходи» виробникам, торговцям і бюджетам цих країн.

«Наш моральний обов'язок - зупинити торгівлю, яка може прямо чи опосередковано сприяти зміцненню спроможності Росії та Білорусі продовжувати війну з Україною, особливо тому, що російський імпорт може включати зерно, вкрадене з окупованих територій України», – наголошується в документі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Польща готує пропозиції щодо санкцій проти російської та білоруської агропродукції – Туск

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Байден: Україна може ...

КОМЕНТАРІ