Шість країн приєдналися до попереджень США і Британії про загрозу терактів у Росії

Шість країн приєдналися до попереджень США і Британії про загрозу терактів у Росії

09.03.24 14:02 0 105
Латвія, Канада, Південна Корея, Швеція, Німеччина та Чехія приєдналися до попередження про загрозу терактів у Росії, які ввечері 7 березня оприлюднили Сполучені Штати та Велика Британія.

Зокрема, МЗС Латвії, пославшись на інформацію посольства США, закликало своїх громадян бути обережними та уникати масових зборів у Москві впродовж 48 годин. Відомство також закликало латвійських громадян залишити територію РФ через «напружену ситуацію в галузі міжнародної безпеки».

Канадська влада рекомендувала своїм громадянам країни утриматися від поїздок до Росії і попередила про ризик терористичної атаки з посиланням на заяву посольства США в Москві.

Аналогічне повідомлення опублікувало і посольство Південної Кореї в Росії. У посольстві попередили про загрозу терактів, а також зазначили, що через заходи, присвячені 8 березня, «очікується висока ймовірність виникнення нещасних випадків» у місцях скупчення людей.

На сайті посольств та консульств Швеції також з?явилося попередження, згідно з яким громадянам країни рекомендується не відвідувати Росію через погіршення ситуації з безпекою.

Крім цього, посольство Чехії в РФ закликало громадян країни виявляти особливу обережність і уникати місць скупчення людей «у зв?язку з повідомленнями про можливі напади екстремістських угруповань у великих містах РФ».

МЗС Німеччини оновило рекомендації щодо поїздок до РФ, закликавши громадян країни уникати їх. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Посольство США попередило про можливі «напади екстремістів» у Москві

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ОП повідомили,про що ...
Наступна новина: У центрі Варшави українки ...

КОМЕНТАРІ