Росія: про атаку БПЛА заявили у двох областях,у Курську горіла нафтобаза

Росія: про атаку БПЛА заявили у двох областях,у Курську горіла нафтобаза

12.03.24 14:22 0 92
Російська влада заявляє про атаку безпілотників у Бєлгородській та Курській областях.

Вранці 10 березня губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив про падіння безпілотника на території нафтобази.

«Український безпілотник упав і загорівся на території нафтобази. На місці події працюють пожежні команди та оперативні служби», – написав він у телеграмі.

За даними телеграм-каналу SHOT, дрон пошкодив ємність обсягом 3000 тонн на нафтобазі у Курську. Стверджується, що на момент падіння безпілотника вона була порожня.

Пізніше про атаку безпілотниками заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

«Околиця міста Будівельник Яковлевського міського округу зазнала атаки ЗСУ двома БПЛА літакового типу. Після їх падіння з подальшою детонацією ніхто не постраждав, загорілася фура. Оперативні служби вже її загасили», – написав він у телеграмі.

У Міноборони РФ заявили про знищення двох БПЛА над територією Бєлгородської області. Про дрони у Курській області нічого не повідомляють.

Українські військові інформацію про атаку БПЛА в Росії не коментували.

У лютому повідомлялось про масштабну пожежу на нафтобазі під Курськом. Тоді Роман Старовойт заявив, що начебто «відбулася атака дрона в регіоні, внаслідок чого і сталася пожежа на нафтобазі».

Також 5 березня губернатор Бєлгородської області В?ячеслав Гладков повідомляв про вибух на інфраструктурному об'єкті, але не уточняв, що це за об'єкт. Тоді місцеві телеграм-канали повідомили, що вибух стався в районі нафтобази. Того ж дня Старовойт писав про обстріл залізниці у Курській області.

Представники влади Бєлгородської, Брянської і Курської областей Росії, які межують з Україною, регулярно заявляють про обстріли. В атаках вони звинувачують українську армію. Київ офіційно обстріли не коментує. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Курській області РФ заявили про удар дрона і пожежу на складі паливно-мастильних матеріалів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЗМІ: суд у Росії заочно ...
Наступна новина: Обстріл Харківщини: ...

КОМЕНТАРІ