Ця робота буде продовжена – Юсов про атаки дронами на території Росії

Ця робота буде продовжена – Юсов про атаки дронами на території Росії

14.03.24 11:23 0 80
Всі об'єкти, які РФ використовує у воєнних цілях, можуть зазнавати подібних атак, як вночі – про це в ефірі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок) заявив представник Головного управління розвідки України при Міністерстві оборони Андрій Юсов. Таким чином він прокоментував пожежі на російських об'єктах які були уражені ударними безпілотниками у ніч на 12 березня.

«Відомо про гуркіт і «бавовну», й інші інциденти на низці військових об'єктів, які використовуються ворогом у військових цілях, зокрема, для забезпечення окупаційного угруповання «рашистів» в Україні. Все те, що використовується у військових цілях – так чи інакше, з ними трапляються такі інциденти», – каже Юсов.

Читайте також: Легіон «Свобода Росії» повідомив про прорив кордону РФ

За його словами, Головне управління розвідки Міноборони України не може коментувати, якими засобами були атаковані об'єкти в Російській Федерації. Втім, Юсов наголосив, що робота зі знищення тих об'єктів, які забезпечують російські війська, буде продовжуватися.

«Все те, що використовується у військових цілях – так чи інакше, з ними трапляються такі інциденти. Ми традиційно не можемо коментувати, хто і чим завдавав ураження. Але ця робота буде продовжена», – сказав Андрій Юсов.

Нагадаємо, російські державні медіа повідомили про масовану атаку дронів на сім російських регіонів: Бєлгород, Курськ, Воронеж, Орел, Московська, Тульська і Нижньогородська області. Зокрема, у місті Кстово Нижньогородської області дрон влучив у нафтобазу Лукойл, там здійнялася пожежа. На підприємстві повідомили, що робота технологічної установки з переробки нафти зупинена через інцидент.

Читайте також: Атака дронів спричинила пожежу на об'єкті інфраструктури в Тернопільській області

Також велика пожежа здійнялася на нафтобазі у місті Орел. Російські сили ППО нібито збили дрон у Раменському міському окрузі Москви, що у південно-східній частині російської столиці. Про це повідомив мер Сергій Собянін.

Влада Тульської області теж повідомляє про збитий дрон. Двічі впродовж ночі небезпеку оголошували у Воронезькій області. Місцева влада повідомляє про збитий безпілотник на містом. У Бєлгородській області внаслідок атаки пошкоджені лінії електропередач, без світла залишились сім населених пунктів, повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Такий спосіб боротьби залишив громадянам Путін» – Юсов про рейд на територію РФ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Невідомі напали на ...
Наступна новина: «У нас закінчується час,щоб ...

КОМЕНТАРІ