КНДР: Кім Чен Ин проїхався на танку і закликав готуватися до війни

КНДР: Кім Чен Ин проїхався на танку і закликав готуватися до війни

16.03.24 11:32 0 90
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин у четвер відвідав навчання танкових частин армії КНДР. Як повідомляє державне агентство KCNA, він взяв участь у навчаннях і сам керував танком нової моделі, яку назвав «найпотужнішою у світі».

Ці навчання вже треті, які Кім Чен Ин відвідує протягом останніх 11 днів, тобто з того моменту, як почалися спільні військові навчання США та Південної Кореї. У них беруть участь артилерія, танкові війська, бронетранспортери та авіація.

КНДР зазвичай негативно висловлюється про навчання південнокорейської армії та союзників, оголошуючи їх підготовкою до нападу. Південна Корея говорить про суто оборонні цілі.

Попередні два раунди навчань, які нещодавно відвідав північнокорейський лідер, задіяли артилерію та піхоту.

Як пише північнокорейська преса, Кім Чен Ин на навчаннях закликав танкістів «підвищувати бойовий дух» та «готуватися до війни». Раніше міністерство оборони КНДР загрожувало Південній Кореї військовими заходами у відповідь на проведення їй спільних із США навчань.

У грудні 2023 року лідер Північної Кореї наказав своїй армії, промисловості з виробництва боєприпасів і сектору ядерної зброї прискорити підготовку до війни. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна на Корейському півострові. Росія рятує і провокує Кіма

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Власник «Гуліверу» ...
Наступна новина: Польські фермери ...

КОМЕНТАРІ