Блінкен після розмови з Кулебою заявив про необхідність швидкого схвалення допомоги США

Блінкен після розмови з Кулебою заявив про необхідність швидкого схвалення допомоги США

17.03.24 12:29 0 62
Держсекретар США Ентоні Блінкен наголосив на незмінній підтримці Сполученими Штатами суверенітету й територіальної цілісності України на тлі агресії Росії і заявив про необхідність швидкого ухвалення Конгресом США пакету допомоги для України. Про це Блінкен сказав під час телефонної розмови з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, повідомив речник Держдепартаменту Метью Міллер.

«Держсекретар і міністр закордонних справ обговорили останні події на полі бою і пакет додаткової допомоги у сфері безпеки на суму 300 мільйонів доларів, про який Сполучені Штати оголосили 12 березня… Блінкен подякував міністру закордонних справ Кулебі за зобов'язання українського уряду здійснити антикорупційні реформи, необхідні для просування її євроатлантичної інтеграції», – йдеться в повідомленні.

Водночас, як повідомили в МЗС України, Дмитро Кулеба під час розмови подякував США за нещодавній пакет військової допомоги. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Боррель у США: найближчі місяці будуть вирішальними для війни РФ проти України

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Байден закликав Конгрес ...
Наступна новина: Уряд схвалив програму ...

КОМЕНТАРІ