Росія: мер Воронежа заявляє про атаки безпілотника вночі

Росія: мер Воронежа заявляє про атаки безпілотника вночі

20.03.24 08:18 0 59
У російському Воронежі через атаку на місто безпілотника в ніч проти 19 березня пошкоджень зазнали два багатоквартирних житлових будинки. Про це в телеграм-каналі повідомив мер міста Вадим Кстенін.

За його словами, поранених немає. У місті пошкоджені будинки, кілька автомобілів та дві нежитлові будівлі. У житлових будинках постраждало скління, написав Кстенін.

Вночі губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що системи радіоелектронної боротьби перехопили над обласним центром безпілотник літакового типу.

Читайте також: У ГУР підтвердили втрати РФ під час боїв у російському прикордонні

Міністерство оборони Росії заявило вранці 19 березня про один нейтралізований силами протиповітряної оборони безпілотник над Воронезькою областю та ще один – над Бєлгородською.

Чотири людини загинули і четверо постраждали напередодні внаслідок атаки на село Микільське у Білгородському районі, заявив губернатор В'ячеслав Гладков. Він також повідомив, що під час удару дрона один місцевий житель загинув і ще двох поранено в селищі Горьківський.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські регіони регулярно зазнають обстрілів та атак безпілотників. Є руйнування та жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росію вночі атакували безпілотники – влада каже про «збиття» 35 дронів і двох загиблих

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ