У Сербії почався новий розгляд справи ексгенерала СБУ Наумова

У Сербії почався новий розгляд справи ексгенерала СБУ Наумова

20.03.24 08:28 0 69
Вищий суд у сербському місті Ніш 18 березня почав повторний розгляд справи про відмивання грошей проти громадянина України, колишнього генерала Служби безпеки України Андрія Наумова. Про це повідомляє балканська служба Радіо Свобода.

На підготовчому засіданні до нового суду 18 березня узгодили деталі подальшого перебігу процесу. У своїй заяві щодо обвинувачення Наумов не визнав себе винним у відмиванні грошей, однак підтвердив твердження обвинувачення про те, що на момент затримання у нього була при собі більша сума грошей, ніж дозволено.

Захист стверджує, що в цій справі відсутній склад кримінального правопорушення – відмивання грошей, але, можливо, йдеться про «валютний злочин». У цьому випадку, як заявив Радіо Свобода один із законних представників Наумова Едвін Преліч, Наумов може бути притягнутий до відповідальності «за проступок, а не за кримінальним законодавством». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Таємний кадр СБУ: Alter Ego головного «контролера порядності» спецслужби Андрія Наумова (розслідування)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вартість гарячої ванни у ...
Наступна новина: Ще 30 FPV дронів передав ...

КОМЕНТАРІ