«Ми повністю усвідомлюємо жахливість ситуації» – речник Пентагону про наслідки затримки допомоги США для України

«Ми повністю усвідомлюємо жахливість ситуації» – речник Пентагону про наслідки затримки допомоги США для України

22.03.24 09:09 0 58
Затримки в отриманні Україною допомоги США продовжують наражати Україну на «підвищений ризик», заявив в інтерв'ю Радіо Свобода речник Пентагону генерал-майор Патрік Райдер.

«Ми повністю усвідомлюємо жахливість ситуації, важливість і терміновість потреб у боєприпасах й інших можливостях. І тому, знову ж таки, ми збираємося продовжувати дуже тісно співпрацювати з нашим Конгресом. Ризики зростають щодня», – сказав він 19 березня, перебуваючи на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині, де проходило 20-те засідання Контактної групи з оборони України.

«Українці показали себе неймовірно мужніми, сміливими й інноваційними бійцями, і вони продовжують тримати рубіж на більшій частині передової лінії. Як ви наголошуєте, російські війська досягли певних поступових успіхів. Але зараз ми продовжуємо бачити, як Україна тримає позицію. Тому будемо зосереджені на підтримці України і на тому, щоб Росія не могла захопити більше території. І тоді, сподіваюся, у майбутньому ми побачимо, що Україна поверне свою територію», – додав Райдер.

Речник Пентагону також відзначив допомогу, яку надають Україні партнери США в Європі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Ми можемо багато чого зробити». Ексклюзивне інтерв'ю генерала Пентагону

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ