ISW: РФ використовує війну,щоб створити коаліцію держав для протистояння Заходу

ISW: РФ використовує війну,щоб створити коаліцію держав для протистояння Заходу

22.03.24 08:53 0 51
Росія продовжує спроби вибудувати коаліцію на противагу Заходу, розвиваючи двосторонні відносини з Іраном, Північною Кореєю і Китаєм, зауважує в своєму звіті американський Інститут вивчення війни (ISW).

В ISW зауважили, що Росія, зокрема, прагне до посилення відносин з Північною Кореєю і отримала балістичні ракети й артилерійські боєприпаси від КНДР в обмін на ймовірну технологічну співпрацю та іншу невідому підтримку, що викликало занепокоєння в Сеулі щодо ситуації з безпекою на півострові.

Аналітики згадали, що 19 березня в Москві заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко зустрівся зі спеціальним представником Китаю у справах Корейського півострова Лю Сяоміном для обговорення ситуації на Корейському півострові. Руденко і Лю звинуватили США і їхніх союзників у загрозі військовій ситуації в північно-східній Азії й застерегли Сполучені Штати від поширення «блокового мислення» в стилі Холодної війни. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Держдеп США: було щонайменше 10 випадків застосування Росією ракет КНДР в Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ОВА: російські війська ...
Наступна новина: Кількість постраждалих у ...

КОМЕНТАРІ